Oogdruppels

Bevochtigende oogdruppels van Hylo® Eye Care

OOGdalem heeft de bevochtigende oogdruppels van Hylo® Eye Care in huis. Je kunt kiezen uit 6 verschillende soorten, elk met zijn unieke eigenschappen. De basis is het kwalitatief hoogwaardige natriumhyaluronaat. Dit is een lichaamseigen stof die terug te vinden is in het bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Samen met jou kiezen we de juiste die past bij jouw situatie.

Hylo® Fresh

Hylo® Fresh wordt gebruikt voor het verzachten van geïrriteerde ogen. Geïrriteerde en droge ogen kunnen het gevolg zijn van ecologische stress zoals intensieve werkzaamheden aan de computer, droge omgeving, tocht, toegenomen zonnestraling, vervuilde lucht veroorzaakt door stof of pollen of het dragen van contactlenzen.

Hylo Comod®

Hylo Comod® is de klassieker bij drogen ogen, al jaren een vaste waarde bij droge ogen. Deze oogdruppels zorgen voor langdurige bevochtiging bij matige tot middelmatige vormen van droge ogen.

Hylo® Gel

Voor intensieve en langdurige bevochtiging voor zéér droge of chronisch droge ogen – of na operaties is Hylo® Gel het perfecte middel. De verhoogde concentratie hyaluronzuur geeft deze druppel een bijzonder hoge viscositeit. Het bevochtigende effect van Hylo® Gel is hierdoor duidelijk intensiever en langduriger.

Hylo Dual®

De innovatieve bevochtigende oogdruppel Hylo Dual® heeft een duale werking. Hylo Dual® kan ook tijdens het dragen van contactlenzen worden gebruikt. Omdat Hylo Dual® vrij is van conserveermiddelen wordt deze zeer goed verdragen. Bovendien is Hylo Dual® fosfaatvrij, zodat mogelijke complicaties als gevolg van de vorming van neerslag in de cornea worden vermeden.

Zie Scherper. Bereik meer

50% korting op uw 2e paar varilux brillenglazen**

Uw ogen zijn de hele dag hard aan het werk. Terwijl u wisselt van activiteit, outfit en gereedschap, moeten uw ogen het vaak doen met één en dezelfde bril. Wij hebben voor elke situatie de juiste brillenglazen. Met Varilux multifocale brillenglazen heeft u op elke afstand ongeëvenaard scherp zicht zowel dichtbij als veraf en met vloeiende overgangen daar tussenin. Zo haalt u het beste uit uw ogen en uzelf. Wat uw passie ook is.

ZIE SCHERPER. BEREIK MEER.
www.varilux.nl