Zonnebrillen

Bescherm je ogen

Een goede zonnebril beschermt jouw ogen niet alleen tegen zonnestralen, die naast hinderlijk ook schadelijk zijn. Veel oogaandoeningen worden veroorzaakt door straling van de zon. Daarom is het belangrijk om een zonnebril te dragen met een goede UV-bescherming. Ook wanneer de zon minder fel schijnt en de lucht bewolkt is. En begin daar op tijd mee: ogen van kinderen zijn extra kwetsbaar.

OOGdalem heeft een gevarieerde collectie zonnebrillen voor uiteenlopende situaties. Of je nu auto rijdt, op de fiets zit, aan het skiën bent of op het water zit. Ook bij droge ogen of als je ogen erg moe zijn, en bij hoofdpijn kan een zonnebril uitkomst bieden.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor een oogmeting? Maak dan online een afspraak of neem contact met ons op.

Op sterkte

Onze trendy zonnebrillen van de merken Ray-Ban, Invu en William Morris kun je ook op sterkte aanschaffen, er zijn veel mogelijkheden in variaties van de glazen. Loop eens binnen om onze collectie te bekijken. Wij geven je graag advies over welke zonnebril bij je past.

Oogmeting

De informatie van de voormeting en oogdrukmeting wordt doorgestuurd naar het tweede apparaat.  Tijdens de oogmeting wordt bepaald of je bijziend (objecten van ver zijn onscherp), verziend (objecten dichtbij zijn onscherp) of dat je astigmatisme hebt (troebel zicht als je naar voorwerpen om je heen of verder weg kijkt). We vergelijken dit met je huidige bril, en bespreken de uitkomst van de meting. We bepalen de optimale sterkte, zodat je met behulp van een bril of contactlenzen weer scherp(er) kunt zien.

Bescherm je ogen

Bescherm je ogen

Een goede zonnebril beschermt uw ogen niet alleen tegen zonnestralen, die naast hinderlijk ook schadelijk zijn. Veel oogaandoeningen worden veroorzaakt door straling van de zon. Daarom is het belangrijk om een zonnebril te dragen met een goede UV-bescherming. Ook wanneer de zon minder fel schijnt en de lucht bewolkt is. En begin daar op tijd mee: ogen van kinderen zijn extra kwetsbaar.

Oogdalem heeft een gevarieerde collectie zonnebrillen voor uiteenlopende situaties. Of je nu auto rijdt, op de fiets zit, aan het skiën bent of op het water zit. Ook bij droge ogen of als je ogen erg moe zijn, en bij hoofdpijn kan een zonnebril uitkomst bieden.

    Zomeractie

    Vanaf 69,= per paar zijn er zonneglazen op eigen sterkte voor je te maken.
    Heeft u een leesgedeelte nodig!!
    Vanaf 159,= per paar zijn deze multifocale glazen ook leverbaar.